Logis Hotel des Phares in Le Havre

HOTEL TUSSEN HONFLEUR EN ETRETAT

Logis Hotel met 2 schoorsteentjes

Hotel des Phares is een lieflijk karakterhotel in Le Havre, op een boogscheut van het strand en de boulevard.

Dit tot hotel verbouwde typisch Normandische 19de-eeuwse herenhuis houdt de tradities van badplaatsen uit de vorige eeuw in eer. Over dit etablissement hangt een poëtische nostalgie, de stempel van de grote impressionistische schilders die hun schildersezel neerpootten in Le Havre, Etretat en Honfleur om het steeds wisselende en ongrijpbare licht van de monding van de Seine te vangen.

Hotel met terras en salon bij het strand

Een monumentale bloemrijke dubbele trap voert naar dit voormalige huis. Bovenaan de trap wacht een fraai terras. In het salon staan grote houten tafels, diverse meubels, een knusse bank, een boekenkast…

In Hotel des Phares in Le Havre nodigt alles tot relaxen, om de tijd te laten voorbijglijden zoals in de boeken van Marcel Proust. Zet uw koffers in uw kamer en wandel naar het strand dat op slechts enkele passen van het hotel ligt. Geniet van het fraaie schouwspel van de vele boten die aan- en afvaren in de haven van Le Havre.

Kamers in Le Havre op een boogscheut van de zee

Hotel des Phares telt 26 verfijnde kamers met een atypische charme: enkele aan zee, grote kleurrijke doeken aan de muur, brocante meubels, moderne schalen, warme gulle kleuren… alles mooi harmonieus. Een vredig oord.

Ons hotel beschikt over enkele parkeerplaatsen. U kunt er eentje reserveren bij het inchecken.

Hotel des Phares ligt vlak bij de zee en is een uitstekende uitvalsbasis om de Normandische kust te verkennen, van Etretat tot Deauville via Honfleur.

Hotel des Phares Le Havre Onze troeven
Hotel des Phares Le Havre In de buurt van het Hotel des Phares
Hôtel des Phares


Hotel des Phares Logis Normandie